Esküvő

ESKÜVŐ

„Most kezdődik életetek nagy kalandja! Mert épp most indultatok el az úton, hogy megismerjétek egymást.
Legyen ez az utazás csupa csoda, nevetés, együttérzés és szerető gondoskodás.” – Jenny de Vries

Kedves Jegyespár!

Szeretettel gratulálunk döntésetekhez, hogy a jövőben közösen haladtok utatokon, életetek egyik legnagyobb kalandján! Ha szeretnétek közös életetek első napját egy káprázatos helyen megünnepelni, akkor az ÖREG HALÁSZ FOGADÓ ÉS ÉTTEREM tökéletes választás a számotokra!

Tekintsétek meg Fogadónk esküvői szolgáltatásait!

Legyen az dekoráció, menüválasztás, vagy akár fotózás, készséggel nyújtunk segítséget a szervezésben.

Ha már kitűztétek az esküvő időpontját, szabad hétvégéinkről érdeklődjetek telefonon, e-mailen, vagy a lap alján található ’Online ajánlatkérés’ felületen!

HELYSZÍN

Az Öreg Halász Fogadó és Étterem könnyen megközelíthető, tökéletes esküvő helyszín Tát határában, a 11-es főút és a 117 út találkozásánál, amely Magyarország egyik legnagyobb nádfedeles vidéki étterme.

A Fogadó életében 2021. első negyedéve a megújulás jegyében telt, egy mindenre kiterjedő autentikus felújítás keretein belül, így az elsők között vehetitek igénybe esküvői szolgáltatásainkat és egy megújult, csodálatos környezetben ünnepelhettek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

850

szék

1

MEGÉRETT A MEGGY

2

csipkebokor vessző

3

hanem tiszta vidd vissza (?)

3

projektor

12

VALAMI ÓCSKA DE DRÁGA DOLOG

1000mb/s

Vezeték nélküli internet sebesség

ÉTTEREM

A 100 fő befogadóképességű éttermünket egyedülállóan modern és elegáns belsőépítészeti stílus jellemzi, amely méltó helyszíne a polgári szertartásnak. A 190 m2 alapterületű fő éttermi szekción belül helyezkedik el a hatalmas tánctér és egy központi bárpult, amely az egyedülálló design-nak köszönhetően kiváló lehetőséget biztosít egy igazán felejthetetlen esküvői party megvalósításához.

Az évtizedekre visszatekintő múlt és a megújult környezet tökéletes összhangot alkot udvarias és profi személyzetünkkel, akik a legnagyobb gondossággal sürögnek a Vendégek között.

A több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkező, kiemelkedő munkásságú Lutz Lajos főszakácsunk mesterművei garanciát jelentenek arra, hogy az esküvői

850

szék

1

MEGÉRETT A MEGGY

2

csipkebokor vessző

3

hanem tiszta vidd vissza (?)

3

projektor

12

VALAMI ÓCSKA DE DRÁGA DOLOG

1000mb/s

Vezeték nélküli internet sebesség

Hívjon minket bizalommal

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nullam eget urna mollis ornare vel eu vistos un mollis.

+36 12 345 6789

Küldjön E-mailt

Lorem id ligula porta felis euismod semper. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu vistos un surlace leo. loremipsum@email.cim

Kérdezzen személyesen

Etiam cursus sapien quis ligula rhoncus, quis sollicitudin dolor ultricies. Cras tempus aliquet quam. 2545, Taath, Fő út 26.

Scroll to Top
Öreg Halász Fogadó