Öreg Halász Fogadó
2534 Tát, Fő út 2.

Recepció, asztalfoglalás:

+36 30 889-8740

Öreg Halász Fogadó – Tát

Öreg Halász Fogadó

Az ország egyik legnagyobb nádfedeles vidéki étterme, ahol 24 szobával, 90 fős belső térrel és 70 fős terasszal várjuk Kedves Vendégeinket!

Üdvözöljük az Öreg Halász Fogadóban!

Fogadónk Komárom-Esztergom megye északi részén, Tát város határában, a Duna és a 10-es főút mentén található. Budapesttől 45 km, Esztergomtól 8 km távolságra.

A környék igazán kedvelt úti célja a kirándulóknak, mivel ez a vidék természeti kincsekben és szépségekben bőven kínál látni- és felfedeznivalót. Északról a Duna, délről a Gerecse dombjai ölelik körbe, kelet felé indulva pedig a Pilis hegységet fedezhetik fel a természet szerelmesei.

A megújult Öreg Halász Fogadó és Étterem stílusa és szolgáltatásai ötvözik a klasszikus út menti fogadók báját, hangulatát és a legjobb szállodai szobák kényelmét.

 

Történetünk

Az Öreg Halász Fogadó már 1930 óta szolgálja a Duna mentén utazókat, az idők során többször megújulva, átalakulva. 2021. januártól ismét kezdetét vette egy mindenre kiterjedő felújítás, melyet követően 2021. augusztusától csodaszép környezettel és megújult szolgáltatásokkal várjuk Vendégeinket! Az új korszakot leginkább a modern, ugyanakkor az étterem hagyományos jellegét megőrző enteriőr jellemzi, amely harmonikusan ötvözi a tradíciót az egyedi belsőépítészeti kialakításokkal és design-nal. Szolgáltatásainkat az út menti fogadók újjáéledő korszakának megfelelően alakítottuk ki.

.
Previous
Next

Öreg Halász Fogadó

Szolgáltatásaink

IMG_4240

Szállás

Kényelmes, tiszta és egyedi hangulatú szobák

IMG_4313

Étterem

Tájjelegű ételek és gasztornómiai
különlegességek az étlapon

IMG_4363

Kávézó

A Manuel Cafe kávéspecialitásai frissen őrölve
Szendvicsek, fagylaltok, sütemények

pexels-emma-bauso-2253866

Esküvő

Esküvői rendezvényszervezés 100 főig rusztikus és elegáns környezetben

20210906_112740

Családi és céges rendezvények

Kisebb-nagyobb létszámú családi események és üzleti találkozók szervezése

Kérdezzen bátran!

Reméljük hamarosan Önt is Vendégeink között üdvözölhetjük. Bármilyen kérdése van, örömmel állunk rendelkezésére!
Szeretettel várjuk az Öreg Halász Étterem és Fogadóba!

Hívjon minket bizalommal

+36 30 889-8740

Küldjön E-mailt

info@oreghalaszfogado.hu

Megközelíthetőség

2545, Tát, Fő út 2.

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Vendégeink!

Az Önök egészségének védelme és biztonságos kikapcsolódása kiemelten fontos a számunkra, ezért fogadónk üzemelési rendjét a Magyar Turisztikai Ügynökség COVID-19 kézikönyve, valamint magyar és nemzetközi szakmai szervezetek ajánlása alapján a legnagyobb körültekintéssel és alapossággal állítottuk össze.

 

A fogadó 2021. január és szeptember között zajló, teljes körű felújítása alkalmával a legmodernebb technológiát képviselő Rosenberg Hungária Kft. által forgalmazott légkezelő és- légfertőtlenítő termékek beépítésével alakítottuk ki légkezelő rendszerünket.