+36 30 889 8740 info@oreghalaszfogado.hu
Történetünk

1930 óta

Az Öreg Halász Fogadó már 1930 óta szolgálja a Duna mentén utazókat, az idők során többször megújulva, átalakulva.

2021-es felújítás óta 24 szobával, 90 fős belső térrel és 70 fős terasszal várjuk Kedves Vendégeinket!

Az új korszakot leginkább a modern, ugyanakkor az étterem hagyományos jellegét megőrző enteriőr jellemzi, amely harmonikusan ötvözi a tradíciót az egyedi belsőépítészeti kialakításokkal és design-nal. Szolgáltatásainkat az út menti fogadók újjáéledő korszakának megfelelően alakítottuk ki.

vendégszoba

fős belső tér

fős terasz

Étterem

Az Öreg Halász Fogadó tökéletes megálló azok számára, akik a hagyományos magyaros ízeket szeretik, de nálunk a gasztronómiai különlegességeket kedvelők sem maradnak éhen.
Az évtizedekre visszatekintő múlt és a megújult környezet tökéletes összhangot alkot udvarias és profi személyzetünkkel.

Kávézó

A frissen készült kávé illata, kézműves sütemények és frissítő italok varázslatos kombináció egy kellemes baráti beszélgetéshez és mi lenne a legjobb hely erre, mint az Öreg Halász Fogadó Kávézója.
Nyári kínálatunkban megtalálhatóak a házi készítésű fagylaltok és frissítő házi limonádék is.

Szállás

Fogadónk emeletén található 24 egyedi tervezésű vendégszobánk tökéletes lehetőséget kínál azok számára, akik kényelmes és kiváló minőségű szállásra vágynak. Felhőtlen pihenést kínálunk üzleti és szabadidős utazók számára egyaránt, akár egy éjre, egy hétvégére, vagy hosszabb ideig tartó elvonulásra terveznek.

Esküvő

Esküvői rendezvényszervezés 100 főig rusztikus és elegáns környezetben.
Legyen az dekoráció, menüválasztás, vagy fotózás, mi segítünk.

Rendezvények

Családi és céges rendezvények
Kisebb-nagyobb létszámú családi események és üzleti találkozók szervezése